f15a8f84 Trance->Totul despre Trance




Anhken este producatorul roman care a ajuns in playlisturile celor mai tari dj`i straini. Nou aparut in spatiul muzicii trance si in special in progressive, Petrisor Dima a fost luat in vizor de catre John Grant (Above and Beyond). A facut o treaba extraordinara, incepand cu primul track "First Division" semnat Anjunabeats, iar urmatoarele productii au primit un excelent feedback din partea unor faimoase labeluri ca Monster Tunes, Cloud 9 Recordings and Enhanced.

Anhken a primit suport din partea multor dj`i consacrati de muzica trance / progressive : Tiesto, Markus Schulz, Above and Beyond, Ferry Corsten sau Armin van Buuren. Suna promitator, nu? E de inteles. Difuzarea piesei "Transport" a transformat-o imediat in Melodia Saptamanii in radio show-ul "Trance Around The World" al celor de la Above & Beyond. Sa nu uitam de binecunocutul remix Sistem feat. Stella - Soare (Anhken remix), prima melodie in limba romana, inclusa in setul lui Tiesto, "Club Life 029" din 19 octombrie 2007 si de cele "15 Minutes of Fame" (Tiesto's "Club Life").

Pe viitor, am inteles ca nu doreste sa ramana numai producator, ci sa si mixeze ca dj. Iar viitorul lui suna bine, la fel ca si piesele sale. Sa speram ca si viitorul altor producatori/dji romani va fi la fel de bright!

Surse de informatii:

Beatfactor 1


Anhken's myspace - unde ii puteti asculta piesele (in blog entries puteti downloada Anhken -Double (Promo Mix))


Beatfactor 2


Acsel

Ivibes.